LIITY
JOUK­KOOMME!

Haluatko vuokrata auton?

Liity Blox Carin käyttäjäksi ja löydät juuri oikean auton juuri oikeaan aikaan. Vertaisvuokraus tarjoaa joustavan vaihtoehdon perinteisille vuokraamoille. Käyttämällä autoja, jotka muuten seisoisivat käyttämättöminä autat myös tekemään maailmasta hiukan paremman paikan.

Näin liityt käyttäjäksi

 1. Täytä tietosi liittymislomakkeelle.
 2. Todenna puhelinnumerosi syöttämällä tekstiviestitse saamasi koodi.
 3. Kirjaudu sisään järjestelmään. Saat tunnuksesi sähköpostitse.
 4. Saat hyväksymisilmoituksen automaattisesti.
 5. Lähetä varauspyyntöjä!

Käyttäjän tulee täyttää seuraavat vaatimukset

 • Käyttäjä on vähintään 20-vuotias.
 • Käyttäjällä on ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään 24 kuukautta.
 • Käyttäjällä ei ole liikennerikkeitä päihtymyksen alaisena.
 • Käyttäjällä on enintään kolme liikennerikettä viimeisen kolmen vuoden ajalta.
 • Käyttäjällä ei ole maksuhäiriöitä.

Oletko auton omistaja?

Tutkimusten mukaan yksityisautot ovat suurimman osan ajasta käyttämättä. Auto on kallis sijoitus pihassa tai kadulla seisotettavaksi. Liittämällä autosi Blox Car - palveluun saat sen tehokäyttöön ja voit kattaa autosi käyttökustannuksia vuokraamalla sitä palvelun käyttäjille.

 1. Liity Blox Car -palvelun käyttäjäksi. Käyttäjänä voit myös vuokrata autoja.
 2. Kun olet liittynyt käyttäjäksi, voit kirjautua sisään ja lisätä autosi palveluun painamalla Lisää auto -painiketta. Auton lisääminen palveluun tapahtuu kaavakkeella, joka löytyy omilta sivuiltasi.
 3. Tarkastamme tiedot ajoneuvorekisteristä ja lähetämme Sinulle alustavan suositushinnan, jolla voit autoasi vuokrata. Lopullisen hinnan määrittelet itse. Jollei Sinulla ole jo ennestään Ifin liikennevakuutusta voit ostaa vakuutuksen verkkokaupasta tai välitämme halutessasi yhteydenottopyyntösi Vakuutusyhtiö Ifille.
 4. Hyväksyessäsi vakuutuksen ja vahvistaessasi autosi liittämisen palveluun, vakuutusyhtiö tekee sähköisen vakuutuksen alkamisilmoituksen. Valittavanasi on samalla Shareit-turva; joko suppeaturva liikennevakuutukseen tai laajaturva osa- tai kokokaskoon. Lue lisää Shareit-turvasta.
 5. Blox Car lähettää Sinulle autoosi laitettavan tietopaketin, josta löydät mm. vahinkoilmoituslomakkeen, vikalistan sekä varusteluettelon. Muista täyttää lomakkeet ja lähettää kopion Blox Carille. Säilytä alkuperäiset autosi hansikaslokerossa.
 6. Varmista autosi tiedot Blox Car –palvelussa ja lisää autosi saatavuudet kalenteriin.
 7. Autosi on valmis vuokrattavaksi!