Oikea auto
oikeaan aikaan.

Näin käytät Blox Car -autoa

Näin käytät autoja

  1. Tee varaus. Varaus tehdään Blox Carin -verkkopalvelun kautta.
  2. Sovi omistajan kanssa mistä ja milloin noudat auton. Varaudu esittämään ajokorttisi omistajalle.
  3. Lähde ajelemaan!
  4. Tankkaa auto ja palauta se sovittuun paikkaan.

Mitä auton käyttäminen maksaa?

Auton omistaja määrittelee autolle kilometri-, tunti-, päivä tai viikkohinnan. Maksat myös vuokrauksen aikana käyttämäsi polttoaineen.

Autoihin on saatavilla vakuutukset

Blox Car autoihin on saatavilla Ifin  vakuutukset. Vakuutukset ja turvat ovat autokohtaisia ja voimassa yksittäisen vuokrauksen ajan. Näet autojen vakuutusturvan varauksen yhteydessä.

Jokainen auto on omanlaisensa

Blox Car -autot ovat ihmisten omia autoja. Jokainen auto on yksilö ja jokaisen auton hinta - jonka omistaja viime kädessä määrittelee – on yksilöllinen. Auton saatavuus riippuu omistajan omasta käytöstä.

Yhteiskäytöstä hyötyvät kaikki

Palvelumme autot ovat ihmisten omia ja jokainen auto on omanlaisensa. Autojen yhteiskäyttö säästää rahaa ja vähentää auton omistamisen tarvetta. Vähemmän autoja elinympäristössäsi parantaa sen viihtyvyyttä ja vähentää ruuhkia koska löytyy paremmin pysäköintipaikkoja.

Jotta olisi turvallista on palvelussamme käytössä jäsentasomäärittely ja palautejärjestelmä. Palvelussa voi antaa palautetta kaikista jäsenistä ja ajoneuvoista. Arvostelut ja käyttäjien aktiivisuus määrittävät käyttäjän oman jäsentason.

Sinunkin autosi voi olla Blox Car -auto

Näin lisäät autosi

  1. Liity Blox Car -palvelun käyttäjäksi. Käyttäjänä voit myös vuokrata autoja.
  2. Kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, voit kirjautua sisään ja lisätä autosi palveluun painamalla Lisää auto -painiketta. Auton lisääminen palveluun tapahtuu kaavakkeella, joka löytyy omilta sivuiltasi.
  3. Tarkastamme tiedot ajoneuvorekisteristä. Saat samalla alustavan suositushinnan, jolla voit autoasi vuokrata. Lopullisen hinnan määrittelet itse.
  4. Ifin asiakkaana voit valita laajan tai suppean Shareit-Turvan. Turvan taso ja sisältö määrittyy oman kaskovakuutuksesi ja vuokraajan jäsentason mukaan. Muille kuin Ifin asiakkaille on saatavilla Blox Carin oma Perusturva sekä kaikille asiakkaille Autoliiton tarjoama Shareit-Tiepalvelu. Halutessasi välitämme tarjouspyynnön  Vakuutusyhtiö Ifille. Lue tarkemmat tiedot ja ehdot täältä.
  5. Blox Car lähettää sinulle autoosi laitettavan tietopaketin, josta löydät mm. vahinkoilmoitus-lomakkeen sekä vika- ja varustelistan. Muista täyttää lomakkeet ja lähettää kopiot tai valokuvat niistä Blox Carille. Säilytä alkuperäiset kappaleet autosi hansikaslokerossa.
  6. Varmista autosi tietojen paikkansa pitävyys Blox Car -palvelussa ja päivitä autosi saatavuus kalenteriin. Pitkillä saatavuuksilla, aktiivisella kalenterinhallinnalla sekä omalla aktiivisuudellasi ja palveluhalukkuudellasi saat eniten vuokrauksia. Aloita vuokraaminen!

Tienaa autollasi

Valtaosa autoista seisoo suurimman osan ajastaan käyttämättömänä. Blox Carin avulla ansaitset autollasi rahaa, silloin kun et itse tarvitse sitä.

Päätät aina itse autostasi

Auton omistajana voit käyttää autoasi aina kun haluat ja tarvitset sitä – ja vuokrata aina kun sinulle sopii. Voit hyväksyä tai hylätä jokaisen vuokrapyynnön, koska omistajana päätät itse kenelle ja milloin vuokraat autoasi.

Päätät autosi vuokrahinnan

Omistajana päätät itse autosi vuokrahinnan, joka sisältää määrittelemäsi kilometrimäärän ajoa. Määrittelet itse myös lisäkilometreistä perittävän hinnan. Liittäessäsi autosi mukaan palveluumme, annamme autollesi suositushinnan, mutta sinä päätät lopullisen hinnan.

Haluamme tuntea käyttäjämme

Palvelussamme on jäsentasomäärittely ja palautetoiminto. Annetut tiedot määrittävät käyttäjän jäsentason ja hänelle tarjotut palvelut. Käyttäjällä on oikeus pyytää tietojen poistamista.